پرورش تولید خاویار ایران

خاویار ایران بزرگ ترین مزرعه خاویار ایران جوار دریای خزر

پرورش تولید خاویار ایران

خاویار ایران بزرگ ترین مزرعه خاویار ایران جوار دریای خزر

Iranian caviar
Production, sale and export of Iranian caviar
https://caviarco.ir/fa/
Production of the best Caspian caviar

طبقه بندی موضوعی
بایگانی

خاویار

شنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۵۲ ق.ظ

خاویار ایران – میراث فروش و صادرات انواع  ماهیان خاویاری فیل‌ماهی ، تاس‌ماهی روسی یا چالباش ، تاس‌ماهی ایرانی یا قره ‌برون ، ماهی شیپ و ماهی ازون‌برون یا سوروگا ، که از گونه‌های اصلی ماهیان خاویاری دریای خزر هستند .

 

خواص خاویار

خاویار یک ماده غذایی پر انرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد

( مصرف کنندگان ، طعم و بوی آن را شبیه ماهی خام دانسته اند .)

به‌ طور عمده پروتئین موجود در آن متشکل از اسیدهای آمینه آرزین ، هیستامین ، ایزولوسین ، لیزین و میتونین می باشد .
چربی موجود در خاویارنیز به دو دسته عمده تقسیم می‌شود که عبارت‌اند از « 25 درصد کلسترول » و « 75 درصد لستین ».

 

.

.

منبع : https://cocaviar.ir/blog/caviar

  • caviar co

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی