مصرف و سرو خاویار
شنبه, ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۵۸ ب.ظ
چگونه خاویار را سرو کنیم ؟ دستور العمل ها و روش ها
بعضی فکر میکنند ، خاویار را باید پخت یا سرخ کرد ، همچنین میتوان در ماهی تابه تفت داد و مصرف نمود ، و یا داخل آرامپز پخت و یا آبپز کرد ، ولی ضروری است توجه داشته باشید :
خاویار تخم ماهی خاویاری است و باید بصورت خام مصرف شود.
تخم ماهی خاویاری قال پختن ، سرخ کردن و تفت دادن نیست ، و تنها باید بصورت خام همراه با غذای های دیگر مصرف نمود .
تنها گوشت ماهی خاویاررا سرخ ، آب پز ، تفت داده و یا میپزند .
-
همه ماهیان از جمله ماهی قزل آلا ، اشپل ماهی و …. دارای تخم هستند ولی مصرف آن بعضا ممکن است باعث مشکلات گوارشی شود .
تنها تخم ماهی که قابل استفاده است و خواص فراوانی دارد ، تخم ماهی اسئورژئون می باشد که به خاویار معروف است .
بهتر است خاویار صبح ها مصرف شود . غذای صبح بیشترین انرژی و ویتامین مورد نیاز بدن را تامین میکند .
تهیه (پخت ) پای خاویار
پختن خاویار
مواد مورد نیاز برای تهیه پای خاویار
? تخم مرغ آب پز: شش عدد
? مایونز: سه قاشق غذاخوری
? پیاز قرمز: دو عدد متوسط
? پنیر خامهای: 200 تا 250 گرم
? خامه ترش: دو سوم پیمانه
? خاویار مرغوب: به مقدار لازم
? روغن: به مقدار لازم
? لیمو، سیر و ادویهجات: به مقدار لازم
طرز پختن خاویار ( پای خاویار ) به صورت مرحله به مرحله
روش پختن خاویار با پوره سیبزمینی
طریقه پختن خاویار با سالمون دودی
روش پختن خاویار با تخم مرغ
طریقه پختن خاویار با نان تست
.
.
- ۰۱/۰۵/۱۵